Finplanering i Stockholm

— För en harmonisk utemiljö —

 

Vi på HL Markservice hjälper större fastighetsägare och företagare  och kommersiella beställare i Stockholm med planeringen av er yttre miljö.

Med vår erfarenhet så har vi också kapacitet och kunskap att sedan färdigställa idéerna.

Finplanering iordningställa samtliga val till en yttre miljö i anslutning till fastigheten, företag eller fastighet. Det som ska ingå är gräsmattor, trädgårdar, asfaltering, planteringar, stensättning, murar, övrig ytbeläggning och markutrustning.

Vad kostar en finplanering?

Hur mycket kommer projektet kosta, vilken utrustning behövs och hur får man ut maximalt av ytorna?

Hl Markserice får ni erfaren hjälp till era beslut samt till följande åtgärder. Vi finplanerar er utemiljö med hänsyn till alla era personliga önskemål för att sedan dyka upp rätt utrustade för arbetets genomförande. Vi kan rå om projektets helhet och agera såväl personlig rådgivare som totalentreprenör. Med en kontakt blir det betydligt mycket tryggare. Arbetet löper smidigare utan risk för krångel och det blir också enklare för oss att projektera fram en effektiv liksom prisvärd lösning skräddarsydd för er.

Med ordentlig planering Spara vi både tid och pengar.

Frågorna är många vänd er till oss så ger vi er skräddarsydd utemiljö som är anpassad för er budget och era önskemål. 

Vår kunskaper och våra erfarenhet

Våra killar har goda kunskaper och den erfarenhet vi samlat på oss efter 30 år i branschen  krävs för att kunna genomföra de mest spektakulära utav finplaneringar.

Det är inte många som kan mäta sig med våra killar när det kommer till finplaneringar.

Vi utför finplaneringar året runt, sommar som vinter!

Då en nybyggd fastighet står färdig återstår det arbete som kallas för finplanering. Arbetet innefattar bland annat anläggning av rabatter och gräsmattor, göra ordning ytan för en kommande asfaltering eller lägga sten på utvalda ytor.

Efter 30 år i branschen är vi väl medvetna om hur mycket man tjänar på att tänka till ordentligt redan i tidigt skede. Med en gedigen och övergripande planeringsplan kan man faktiskt spara både tid och pengar då det säkerställer att allt blir rätt från början. Planeringen syftar till att lokalisera förutsättningar, behov och personliga intressen för att sedan kunna ta hänsyn till dessa genom arbetet. Dels så kommer man då veta precis vilka maskiner som ska nyttjas och få möjlighet att göra smartare inköp utan spontana felköp.

Det är det här som är finplanering. Ett arbete i tidigt skede som borgar för att slutresultatet blir bättre och arbetsledet smidigare.

Välkomna att kontakta oss via telefon eller kontaktformuläret.